Ligt het aan mij, of is er echt zo weinig nieuws uit de 2e kamer? (open)

Het valt me op dat er hier weinig gepubliceerd wordt

Reacties

15 reacties, laatste reactie: 10 januari 2010

BWijnands

BWijnands

Klopt Martin, mooi moment dus voor wat communicatie richting achterban: Laatste publicatie is nl. van november en die daarvoor van juli. Die achterban zou dus de indruk kunnen krijgen dat er weinig nieuws is van het front. ;-)


Bruce Siemens

Bruce Siemens

@ Daniel, jouw reactie is onzinnig. Dat is een reden om jou weg te modereren i.p.v. Martin. Want het gaat namelijk over de Tweede Kamer en niet om de AH bij jou in de buurt.

@ BWijnands, ik denk dat ze alles publiceren op hun website (d66.nl). het is aan ons om die berichten toe te voegen. Tenminste, zo denk ik erover.

Steven Pieters

Steven Pieters

@BWijnands: dat klopt niet, in december is Boris van de Ham hier herhaaldelijk actief geweest. Misschien heb jij dat gemist, maar Boris heeft zich in meerdere discussie gemengd. Dus die contacten met de achterban zijn er wel degelijk, mocht jij daar twijfel aan hebben.

@Daniel: jij begint knap vervelend te worden in jouw toon. Waarom je dat zo doet, moet je zelf maar uitleggen. Maar volgens mij verhoogt het alleen maar de irritatie en niet de diepgang van het debat. En daar lijkt het jou om te doen te zijn. Behandel mensen zoals jijzelf ook behandelt wenst te worden, Daniel. Dat komt het echte debat ten goede en dit soort reacties kunnen dan achterwege blijven.

Steven Pieters

Steven Pieters

@Daniel, ik snap niet waar jij nu mee bezig bent. Kennelijk kan jij het niet hebben wanneer je tegengesproken wordt en begin je dan wild om je heen te slaan. Mijn vraag aan jou: wat denk je hier mee te bereiken? Waar ben jij op uit? Op een open en eerlijk debat, waarbij mensen elkaar over en weer respecteren. Of alleen op irritatie veroorzakende confrontaties? 

Martin IJzerman

Martin IJzerman

@Daniel, ben jij een PVV'er?? Jouw meningen zijn provocerend en totaal niet ter zake doende.

Steven Pieters

Steven Pieters

@Daniel: dan heb jij zeer veel bijdragen van mij gemist zoals over Iran, integratie en Europese duurzame economische ontwikkeling, om er slechts enkele te noemen. Maar jij kan ook niet alles volgen, Daniel, dat snap ik wel. Maar om dan gelijk zo neerbuigend te reageren, is niet echt nodig.

Martin Jongkoen

Martin Jongkoen (D66-lid sinds 10-12-1979)

Daniel (5/1/10) = Daniel H (29/11/09 – 18/12/09) = Sander Diske van Dijk (20/10/07 – 1/12/09).

Martin Jongkoen 8/12

Daniel H,

Je gedraagt je met je voorlaaste reactie precies als Sander Diske van Dijk, die sinds enige dagen van de aardbodem is verdwenen. Evenals zijn threads: Grof en onbeschoft.

Martin Jongkoen

Martin Jongkoen (D66-lid sinds 10-12-1979)

Daniel = Geen profiel (" "); kan goed schelden. Voor dit laatste is een hoog IQ vereist. Vlucht voor eigen meningen en neemt dan ook regelmatig een ander account op Plein66 aan.

Steven Pieters

Steven Pieters

Jij discussieert niet, Daniel, maar jij probeert te vaak andere mensen naar beneden te halen. Dat heeft niets met incrowd of incest te maken, maar alles met fatsoen. En dat PPVers het niet op hebben met D66ers vind ik een groot compliment! Ik hoop dat jij snel een PVV-discussiewebsite vindt. En wanneer jij hier graag mee wilt doen, dan dien je je aan de normale omgangsvormen te houden. En anders weten moderatoren wel raad met jou.

Tot slot: gelukkig bepaal jij niet welke discussies wel of niet inhoudelijk gevoerd worden, maar alle gebruikers van dit Plein met elkaar. En het gaat er helemaal niet om om elkaar naar de mond te praten, want dan is een dergelijk Plein totaal nutteloos. Jij hebt wel een zeer sombere kijk op het functioneren van dit Plein. Maar dat is jouw probleem.

louis

louis

"Ik begin zolangzamerhand te begrijpen dat die PVV-ers 't niet op D66 hebben."

Guttetgut Daniel, je bent ook wel een kneus he. Had je daar zoveel tijd voor nodig
net zoveel tijd als je nodig had om na een hint erachter te komen dat je je in
feite kwaad maakte op de zoveelste kloon van janjanjan zonder dat je het doorhad.
Al bij al een beetje traag, maar dat geeft niet hoor Daniel, hoewel je wel een
voorbeeld van iemand bent die het niet op eigen kracht gaat redden.
@D66,  vergis u niet, ook dit soort mensen bestaat.

Martin IJzerman

Martin IJzerman

@Daniel, incrowd is kliekje, groepje ingewijden, wereldje, circuit of kringetje (volgens Van Dale). Het is paranoide om te denken dat een dubbele vraagteken staat om bij de 'incrowd' te willen horen. Het uitten van een mening heeft niets te maken met het willen horen bij een groep etc. ook incest heeft hier niets mee te maken.  Hierbij wil ik wel aangeven dat ik een echte D66'er ben en goede discussies niet uit de weg ga. 

louis

louis

@ Daniel,
geef gewoon toe, je las het allemaal van Gerard de jong en je had helemaal niets door.
Traag dus of nog erger dan dat en na mijn hint deed je alsof je iets ontdekt had en ging je anderen waarschuwen, hahaha, lachwekkend, dat wel, dus toch leuk en daar houd ik van, dus kan je om die reden toch wel een beetje waarderen en ook zeker omdat je inmiddels begrepen hebt dat PVV-ers en D66ers mekaar niet liggen, guttetgut wat een ontdekking.

Martin IJzerman

Martin IJzerman

@Daniel, Goede discussies gaan over iets. Geef maar aan waarover je wilt discusseren!

Wil je een reactie geven? Meld je dan eerst aan